Topp 10 fastighetsbolag i världen 2019

Att köpa en inhemsk kan vara ett komplext försök, oavsett om du är en tidig eller skicklig köpare. Tack och lov, det finns verkliga fastigheter återförsäljare som är extra än glad att ta det mesta av vårt arbete för att hjälpa oss i vår faktiska Estate Investment. Men bland alla de företag som är utmärkta för dig?Topp 10 fastighetsbolag i världen 2019

1. JLL: den 19 mars introducerade JLL sina planer för att samla HFF, en stor leverantör av faktiska fastighetstjänster, med en av ett slag brännpunkt på Capitol Markets kapacitet. 2. CBRE: CBRE är världsledande inom fastighetstjänster. Varje år vi slutför massor av lönsamma uppdrag i en bred varierar mellan branscher. 

3. Cushman och Wakefield: CUSHMAN & WAKEFIELD två Korking och flexibel kontorsutrymme rapport utforskar fördelar, risker och framtida möjligheter i världen av bendy kontorsutrymme. Investerarna är bekväma med rymd kvoten på 15-30% av kollegorna i en byggnad. 

4. Newmark Grubb Knight Frank: Newmark Knight Frank ger en helt integrerad plattform av erbjudanden till viktiga multinationella företag och institutionella handlare över hela världen, så korrekt som för faktiska fastighetsägare, utvecklare och utvecklare på den lokala , regionala och landsomfattande nivåer.

5. Colliers International: Colliers International Colliers International är en ledande global fastighets leverantör och finansieringsbolag. Med verksamhet i 68 länder, våra 14 000 entreprenörer arbetar tillsammans för att ge professionell rådgivning och erbjudanden för att maximera avgiften för egendom för faktiska fastighetsägare, ägare och investerare. 

6. Marcus och Millichap: Marcus och Milchap är den största landsomfattande kommersiella faktiska Estate mäklarfirma som specialiserat sig på fastighetsfinansiering erbjudanden med Round 2 000 investeringar… 

7. Eastdil säkrade: Eastdil är en säkrad Premier Real Estate Investment bankföretag. Vi har lett förpackningen för extra än 1/2 ett sekel, vår expertis har skapats i en know-how franchise som erkänns via personliga investerare och institutioner som en viktig kraft i företagens faktiska egendom och finansiering bank. 

8. NAI global: NAI global är en ledande global kommersiell fastighetsbyrå. NAI global Office är en chef på sina lokala marknader och arbetar kollektivt för att leverera utestående optioner till kunder… 

9. HFF: tillsammans med 26 kontor, är HFF en ledande leverantör av kapitalmarknadstransaktioner erbjudanden i verksamheten faktiska Estate Enterprise i USA och Västeuropa. 

10. SVN: SVN är nu ett globalt erkänt företag faktiska egendom tillverkare som förenas med en gemensam fantasifulla och för utseende att göra pris med kunder, kollegor och våra samhällen. När du väljer SVN, mobiliserar du hela SVN specialister och alla våra förlitade sig på relationer för att arbeta för din räkning. Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!